Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Comision 0%

Detalii cheie

 • Tip proprietate Ansamblu
 • Adresa Strada Alexandru Șerbănescu, nr. 58B Sector 1
 • Oras Bucuresti
 • Dezvoltator Forte Partners
 • Arhitect ADNBA
 • An finalizare 2019
 • Regim de inaltime S+P+9
 • Numar de apartamente 170

Preturi

 • Preturi 2 camere 650 - 850
 • Preturi 3 camere 1000 - 1999

Descriere

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Avem 27 apartamente de inchiriat in Aviatiei, cu 2 si 3 camere disponibile  incepand din August / Septembrie  2019, in faza 1 a proiectului Aviatiei Park. Aviatiei Park este un proiect dezvoltat de Forte Partners, iar arhitectura este semnata de ADNBA.

 • Esti in cautarea unui apartament de inchiriat in Aviatiei, de unde poti ajunge pe jos in zona de birouri Floreasca / Barbu Vacarescu, la 5 min de parcul Herastrau, cu supermarket la 2 pasi? 
 • Arhitectura si desingul, amenajarile cu designeri de top, materialele de calitate si mobilier scandinav, conceptul proiectului si comunitatea inchisa sunt printre criteriile tale de selectie? 
 • Ti-ar placea sa selectezi stilul in care este amenajat apartamentul caruia ii vei spune acasa? 
 • Ar fi fain sa selectezi unde ai vederea apartamentului si care este punctul cardinal cel mai potrivit pentru orientarea viitoarei tale case? 
 • Vrei sa traiesti intr-o comunitate de oameni cu aceleasi valori si principii? 
 • Cauti un proprietar care nu te bate la cap si intelege ca proprietatea lui este pentru o perioada casa ta? 
 • Te-ai saturat de „nu mai este de actualitate dar am altceva in zona”?  

Esti in cautarea unui apartament de inchiriat in Aviatiei ? Hai in G Apartments Aviatiei!

Astazi avem 27 de apartmente disponibile spre inchiriat, in curs de amenajare, cu termen de predare august – septembrie si, cu mici exceptii, octombrie. In functie de ceea ce selectezi iti putem spune clar cand te vei putea muta!

Mi-am propus ca “G Apartments Aviatiei” sa devina principala optiune pentru cei care isi doresc un apartament de inchiriat in nordul Bucurestiului caruia sa ii spuna Acasa.
De ce? Simplu: concept, arhitectura, servicii, facilitati, calitatea constructiei, cele mai faine apartamente selectate, amejari de top intr-unul din cele mai bune proiecte rezidentiale din zona Aviatiei.

 

In plus, haide sa iti spun care au fost criteriile pentru care am selectat aceste apartamente inca din faza de prelansare a vanzarilor, inca din primavara anului 2017.   
Arhitectura: Ansamblul a fost proiectat de catre arhitectii de la ADNBA. Le stiu absolut toate ansamblurile rezidentiale, inca de la primul lor proiect de locuinte colective (MCN), fie ca mi-au trecut prin portofoliu, fie ca simplu vizitator. Care de care mai interesante, diferite intre ele, care atrag o comunitate extrem de faina. Cred ca a locui intr-un bloc care spune din punct de vedere architectural conteaza si se vede in modul in care traim. 
Concept: Mi-a placut ideea de “gated community”, curte interioara cu piatete si spatii verzi … multe spatii verzi. Din cei 15000 mp de teren peste 11000 mp vor fi liberi de constructie. Imagineaza-ti ca vei avea “o curte” imensa, super fain amenajata, doar pentru voi. In plus sa ai teren de basket sau fotbal la tine acasa e o chestie. In plus, cand mi-am dat seama ca pot avea un  apartament de inchiriat in Aviatiei, intr-una din cele mai cautate zone din Bucuresti, cu toate aceste facilitati am zis da imediat. 
Dezvoltatorul: Forte Partners.  – Unul din cele mai importante aspecte in momentul in care faci o achizitie off plan este cine dezvolta respectivul proiect.  Are el posibilitatile financiare pentru a finaliza proiectul? Are experienta si/sau alte proiecte livrate? Are capacitatea si seriozitatea pentru a livra ceea ce promite pe hartie la un anumit standard, in termenul promis? Ne-am uitat la portofoliul de la acel moment al dezvoltatorului si am vazut o cladire de birouri extrem de curajoasa – Stefan cel Mare si un proiect rezidential extrem de competitiv: Londra 27, castigator al Anualei de Arhitectura din 2017. Intre timp au finalizat The Bridge, o cladire de birouri care a si reprezentat una din cele mai importante tranzactii din piata imobiliara de anul acesta. Desi Aviatiei Park era primul lor proiect rezidential mare, segment destul de diferit fata de cel comercial unde clar fac diferenta, am considerat ca Forte Partners nu doar ne va livra ceea ce ne-a promis ci ne va depasi asteptarile.  Vestea buna este ca acum aceste riscuri nu mai exista, proiectul fiind foarte aproape de a fi finalizat.

Acestea fiind spuse am trecut la urmatorul pas:

Locatie: In cel mai aglomerat oras din Europa este important sa ai totul la indemana. Lucrezi in Floreasca Barbu Vacarescu / Pipera vei cauta apartamente de inchiriat in Aviatiei.  Pe o raza de 1.5 km ai foarte multe puncte de interes. Iesi din casa si iti poti face cumparaturile la Lidl, 10 min pana in parcul Herastrau si toate restaurantele din zona, 10 min pana la Promenada si cladirile de birouri din nordul Bucurestiului, cu alte cuvinte vei economisi foarte mult timp daca lucrezi in zona si vrei sa iti organizezi cat mai eficient toate activitatile.

Calitatea proiectului: ACMS, constructorul proiectului, a facut o treaba foarte buna pana acum, din ceea ce am vazut in timpul constructiei. Daca mergem putin mai departe, pe partea de interioare,  vom vedea finisaje de cea mai buna calitate, de la obiecte sanitare din segmentul superior al celor de la Gala, Baterii de la Grohe pana la fatada ventilata, tamplarie de aluminiu de la Reynaers, materiale pe care cu greu le gasesti in proiectele din zona Herastrau, unde preturile apartamentelor depasesc cu mult nivelul preturilor din Aviatiei Park.  Fatada ventilata si tamplaria de aluminiu iti vor asigura economii substantiale atat din punct de vedere al costurilor de intretinere reduse cat si din punct de vedere al durabilitatii in timp.

Intre timp proiectul rezidențial Aviației Park a fost pre-certificat Green Homes de către RoGBC. Daca esti in cautarea unui apartament de inchiriat in Aviatiei sau Nordul Bucurestiului este clar ca G Apartments Aviatiei ar trebui sa fie pe lista extrem de scurta a proprietatilor preferate. 

Pentru orice alte detalii ma poti contacta personal pe sau 0747774714.

Apartamente de inchiriat in Aviatiei - o solutie oferita de G Apartments si Green Angels!

 

 

 

 

Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Cu programare prealabila

1000 de cuvinte

Apartamente

Inchiriat
2 2 60M2
Pret 800 €
Inchiriat
2 1 56M2
Pret 750 €
Inchiriat
2 2 54M2
Pret 750 €
Inchiriat
3 2 71M2
Pret 1.300 €
Inchiriat
2 1 45M2
Pret 650 €
Inchiriat
3 2 80M2
Pret 1.250 €
Inchiriat
3 2 65M2
Pret 1.250 €
Vandut
2 2 56M2
Vandut
3 2 70M2
Pret 189.500 €
Vandut
Alexandru Serbanescu, Nr 58B, S1, Bucuresti
2 2 54M2
Pret 144.500 €
Inchiriat
2 2 55M2
Pret 800 €
Inchiriat
2 1 57M2
Pret 750 €
Inchiriat
Strada Alexandru Șerbănescu, nr. 58B Sector 1
2 1 55M2
Inchiriat
3 2 65M2
Inchiriat
2 1 55M2
Pret 750 €
Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714