Apartament 2 camere de închiriat | Vedere spre grădina | Parcare | Aviației Park

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 52M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Inchiriere
  • Status Inchiriat
  • Pret 700 €
  • An constructie 2021

Descriere

Cauți un apartament fain de închiriat în Aviației, dar totodata ți-ai propus ca toate serile sa te găsească intr-o grădina?

Atunci hai să vezi acest apartament de 2 camere, într-unul din cele mai deosebite proiecte din zona de nord a Bucureștiului, Aviației Park.

Apartamentul de 2 camere se închiriază complet mobilat și utilat, astfel încât singura ta grijă este aceea de a-ți aduce bagajele. Amenajarea a avut ca scop crearea unui spațiu călduros și primitor, ce și-a propus să devină pentru tine Acasă. Totodată apartamentul este luminos beneficiind de spații vitrate mari, iar tâmplăria din aluminiu creează confortul termic și fonic. De asemenea, apartamentul beneficiază de mașină de spălat vase, doua aparate de aer condiționat, doua televizoare.

Te vei bucura de 11.000 metri pătrati dedicați vegetației, dar și de teren de sport. De asemenea, complexul beneficiază de pază umană și supraveghere video.

De menționat că timpul pierdut în trafic, va rămâne doar o amintire pentru că tot ce ai nevoie este în apropierea ta. Pe o rază de 1,5 km găsești Parcul Herăstrău pentru plimbări relaxante, terasele și restaurantele de pe malul lacului Herăstrău, zona de birouri Pipera, școala Verita, metrou Aurel Vlaicu. Iar dacă ai uitat lista de cumpărături acasă, nu e o problemă pentru că LIDL sau Mega Image se află fix lângă complex.

Aviației Park se distinge cu ușurință de alte proiecte rezidențiale, fiind o oază de liniște și natură, în zona de nord a Bucureștiului.

Proiectul este dezvoltat de Forte Partners, iar arhitectura este semnată de ADNBA.

Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita să mă contactezi telefonic sau pe e-mail.

Se poate închiria şi locul de parcare pentru preţul total de 750EUR.

Hai la vizionare, hai la tine Acasa!

Pret 700 €
Agent Maximilian Meier
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0754204060

vizite Luni-Duminica 09-22

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Finisaje si facilitati

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0754204060