Apartment de inchiriat in Aviatiei Park

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 55M2
  • Suprafata Construita 65M2
  • Suprafata Balcoane/Terase 5M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Vanzare
  • Status Disponibil
  • Pret 750 €

Descriere

Esti in cautarea unui apartament de inchiriat intr-un bloc nou in zona zona de Nord a Bucurestiului? Te-ai saturat de zonele aglomerate si de blocurile atat de apropiate incat poti schimba cafeaua cu vecinul, pe balcon? Ti-ar placea un ansamblu aerisit, cu o curte interioara verde?

Atunci hai sa vezi acest apartament cu 2 camere si 2 bai!

Apartamentul este situat la etajul 8, orientat catre Est, intr-unul din cele mai faine proiecte din zona de Nord a Bucurestiului, Aviatiei Park, unde veti avea surprinderea de a descoperi o locatie extrem de linstita si intima.

Pe o raza de 1.5 km ai tot ce iti doresti: parcul Herastrau, unde va puteti relaxa in weekend sau puteti merge la terasele si restaurantele de pe malul lacului Herastrau, metroul Aurel Vlaicu, Promenada Mall, zona de birouri Pipera, Spitalul Medicover, iar pentru cumparaturile de acasa aveti un Mega Image si un Lidl situate fix langa Aviatiei Park.

Apartamentul de 2 camere se inchiriaza mobilat si utilat complet, astfel incat singura ta grija este aceea de a-ti aduce bagajele.

Pentru orice detalii suplimentare nu ezita sa ma contactezi telefonic sau pe email.

Apartamentul nu are loc de parcare, Se poate inchiria separat la pretul  de 100 euro/luna.

Aviatiei Park este un proiect dezvoltat de Forte Partners, iar arhitectura este semnata de ADNBA.

Ce il Diferentiaza?

Arhitectura: Ansamblul a fost proiectat de catre arhitectii de la ADNBA. Le stiu absolut toate ansamblurile rezidentiale, inca de la primul lor proiect de locuinte colective (MCN), fie ca mi-au trecut prin portofoliu, fie ca simplu vizitator. Care de care mai interesante, diferite intre ele, care atrag o comunitate extrem de faina. Cred ca a locui intr-un bloc care spune din punct de vedere architectural totul, conteaza si se vede in modul in care traim.

Concept: Imi place ideea de “gated community”, curte interioara cu piatete si spatii verzi … multe spatii verzi. Din cei 15000 mp de teren peste 11000 mp vor fi liberi de constructie. Imagineaza-ti ca vei avea “o curte” imensa, super fain amenajata, doar pentru voi.

Dezvoltatorul: Forte Partners. – Unul din cei mai activi dezvoltatori din ultimii ani, recunoscut pentru calitatea proiectelor, cu nenumarate premii castigate atat pentru cladirile de birouri dezvoltate cat si pentru cele cu destinatie rezidentiala.

Locatie: Intr-unul din cele mai aglomerate orase din Europa este important sa ai totul la indemana. Lucrezi in Floreasca Barbu Vacarescu / Pipera vei cauta apartamente de inchiriat in Aviatiei. Pe o raza de 1.5 km ai foarte multe puncte de interes. Iesi din casa si iti poti face cumparaturile la Lidl, 10 min pana in parcul Herastrau si toate restaurantele din zona, 10 min pana la Promenada si cladirile de birouri din nordul Bucurestiului, cu alte cuvinte vei economisi foarte mult timp daca lucrezi in zona si vrei sa iti organizezi cat mai eficient toate activitatile.

Calitatea proiectului: ACMS, constructorul proiectului, a facut o treaba foarte buna, din ceea ce am vazut in timpul constructiei. Daca mergem putin mai departe, pe partea de interioare, vom vedea finisaje de cea mai buna calitate, de la obiecte sanitare din segmentul superior al celor de la Gala, Baterii de la Grohe pana la fatada ventilata, tamplarie de aluminiu de la Reynaers, materiale pe care cu greu le gasesti in proiectele din zona Herastrau, unde preturile apartamentelor depasesc cu mult nivelul preturilor din Aviatiei Park. Fatada ventilata si tamplaria de aluminiu iti vor asigura economii substantiale atat din punct de vedere al costurilor de intretinere reduse, cat si din punct de vedere al durabilitatii in timp.

Proiectul rezidențial Aviației Park a fost certificat Green Homes de către RoGBC.

Daca esti in cautarea unui apartament de inchiriat in Aviatiei sau Nordul Bucurestiului este clar ca G Apartments Aviatiei ar trebui sa fie pe lista extrem de scurta a proprietatilor preferate.

Pret 750 €
Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Cu programare in prealabil

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Finisaje si facilitati

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714