Apartament 2 camere de Inchiriat Aviatiei Park – 360 #VirtualShowingByG!

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 54M2
  • Suprafata Construita 70M2
  • Suprafata Balcoane/Terase 5M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Inchiriere
  • Status Inchiriat

Descriere

Apartament de inchiriat in Aviatiei Park.

Daca esti in cautarea unui apartament de inchiriat cu doua camere, in zona Aviatiei, atunci  ai ajuns unde trebuie.

Aflat intr-un bloc nou, complet mobilat si utilat  cu tot ceea ce este necesar, cu spatii de depozitare suficiente, in care te poti muta imediat. Si pentru ca nu vrem sa te punem pe drumuri, pe langa pozele profesionale ti-am pregatit un tur virtual pentru a intelege mai bine spatiul.

Vezi video aici:

Ce ne place la acest apartament

Lumina & Privelistea. Daca tot #stamincasa ar fi bine sa avem cat mai multa lumina naturala. Cu geamuri mari, orientat est, te vei bucura de rasaritul soarelui la prima ora a diminetii. Amplasat la etajul 4 al corpului A, din Aviatiei Park te vei bucura de vedere libera. Prima cladire pe care o ai in campul vizual este la 100-150 m distanta de apartamentul tau.

Finisaje: Aici te vei bucura de finisaje de o calitate foarte buna, de la fatada ventilata si tamplarie de aluminiu de la Reynes pana la  parchet triplustratificat, obiecte sanitare, baterii sau placarile din bai.

Daca vrem sa iesim afara avem la dispozitie curtea interioara a ansamblului, perfecta pentru o scurta plimbare sau doua, trei ture de alergare, cu pastrarea distantei regulamentare fata de ceilalti vecini. Gated Community & curte interioara in perioada aceastra face diferenta.

Cumparaturi? Mai bine de atat nu se poate.Te uiti pe geam, vezi daca nu este coada la LIDL sau Mega Image, iti pui manusile, masca, iesi din casa si ai ajuns la cumparaturi. #StaySafe. In plus la parter au un BOB, un automat din noua generatie in care mai gasesti cateva lucruri esentiale din categoria, vinuri & ciocolata sau neesentiale din categoria lapte / iaurturi etc.

Bine, bine si cand se termina starea de urgenta si pot iesi din casa in voie eu ce obtin in plus?

As spune asa. In max 15 min de mers pe jos poti ajunge la statia de metrou Aurel Vlaicu, in zona de birouri Floreasca / Barbu Vacarescu, la Mall-ul Promenada sau in Parcul Herastrau. Vrei sa mergi la sala sau la unele din cele mai bine cotate restaurante din Bucuresti. Le ai pe toate la o distanta rezonabila.

In perioada asta iti poti depozita masina pe locul de parcare din subteran. Cand totul va reveni la normal nu vei fi nevoit sa dai 5 ture zonei pentru a gasi un loc de parcare.

Hai sa vorbim si despre Ansamblul in care este amplasat acest apartament –  Aviatiei Park.

Citeste toata descrierea

Arhitectura: Ansamblul a fost proiectat de catre arhitectii de la ADNBA. Le stiu absolut toate ansamblurile rezidentiale, inca de la primul lor proiect de locuinte colective (MCN), fie ca mi-au trecut prin portofoliu, fie ca simplu vizitator. Care de care mai interesante, diferite intre ele, care atrag o comunitate extrem de faina. Cred ca a locui intr-un bloc care spune din punct de vedere architectural conteaza si se vede in modul in care traim.

Concept: Mi-a placut ideea de “gated community”, curte interioara cu piatete si spatii verzi … multe spatii verzi. Din cei 15000 mp de teren peste 11000 mp vor fi liberi de constructie. Imagineaza-ti ca vei avea “o curte” imensa, super fain amenajata, doar pentru voi. In plus sa ai teren de basket sau fotbal la tine acasa, dupa ce va fi finalizata faza 2, e o chestie. In plus, cand mi-am dat seama ca pot avea un  apartament de inchiriat in Aviatiei, intr-una din cele mai cautate zone din Bucuresti, cu toate aceste facilitati am zis da imediat.

Dezvoltatorul: Forte Partners.  – Unul din cele mai importante aspecte in momentul in care faci o achizitie este cine dezvolta respectivul proiect.  Are el posibilitatile financiare pentru a finaliza proiectul? Are experienta si/sau alte proiecte livrate? Are capacitatea si seriozitatea pentru a livra ceea ce promite pe hartie la un anumit standard, in termenul promis? Ne-am uitat la portofoliul de la acel moment al dezvoltatorului si am vazut o cladire de birouri extrem de curajoasa – Stefan cel Mare si un proiect rezidential extrem de competitiv: Londra 27, castigator al Anualei de Arhitectura din 2017. Intre timp au finalizat The Bridge, o cladire de birouri care a si reprezentat una din cele mai importante tranzactii din piata imobiliara de anul acesta. Desi Aviatiei Park era primul lor proiect rezidential mare, segment destul de diferit fata de cel comercial unde clar fac diferenta, am considerat ca Forte Partners nu doar ne va livra ceea ce ne-a promis ci ne va depasi asteptarile.  Vestea buna este ca acum aceste riscuri nu mai exista, proiectul fiind foarte aproape de a fi finalizat.

Locatie: In cel mai aglomerat oras din Europa este important sa ai totul la indemana. Lucrezi in Floreasca Barbu Vacarescu / Pipera vei cauta apartamente de inchiriat in Aviatiei.  Pe o raza de 1.5 km ai foarte multe puncte de interes. Totul la distanta pe care o parcurgi lejer pe jos. Iesi din casa si iti poti face cumparaturile la Lidl, 10 min pana in parcul Herastrau si toate restaurantele din zona, 10 – 15 min pana la Promenada si cladirile de birouri din nordul Bucurestiului, cu alte cuvinte vei economisi foarte mult timp daca lucrezi in zona si vrei sa iti organizezi cat mai eficient toate activitatile.

Calitatea proiectului: ACMS, constructorul proiectului, a facut o treaba foarte buna pana acum, din ceea ce am vazut in timpul constructiei. Daca mergem putin mai departe, pe partea de interioare,  vedem finisaje de cea mai buna calitate, de la obiecte sanitare din segmentul superior al celor de la Gala, Baterii de la Grohe pana la fatada ventilata, tamplarie de aluminiu de la Reynaers, materiale pe care cu greu le gasesti in proiectele din zona Herastrau, unde preturile apartamentelor depasesc cu mult nivelul preturilor din Aviatiei Park.  Fatada ventilata si tamplaria de aluminiu iti vor asigura economii substantiale atat din punct de vedere al costurilor de intretinere reduse cat si din punct de vedere al durabilitatii in timp.

Daca esti in cautarea unui apartament de inchiriat in Aviatiei sau Nordul Bucurestiului este clar ca G Apartments Aviatiei ar trebui sa fie pe lista extrem de scurta a proprietatilor preferate.

Pentru orice alte detalii ma poti contacta personal pe sau 0747774714.

Apartamente de inchiriat in Aviatiei – o solutie oferita de G Apartments si Green Angels!

Vezi toate proprietatile disponibile din proiect aici: bit.ly/GApartmentsAviatieiGR

 

Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Cu programare in prealabil

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714