Apartament 3 camere de închiriat | Parcare | Aviației Park

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 80M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Inchiriere
  • Status Inchiriat
  • Pret 1.250 €
  • An constructie 2019

Descriere

Esti in cautarea unui apartament de inchiriat in zona Aviației- Herastrau, într-un proiect premium? Calitatea amenajarii este de asemenea importanta pentru tine?

Atunci hai sa vezi acest apartament de 3 camere într-un proiect deosebit, în nordul capitalei, gândit la cele mai înalte standarde de calitate.

Apartamentul de 3 camere se închiriază complet mobilat și utilat. Întregul proces de amenajare a fost gestionat de un designer, ce și-a propus crearea unui spațiu călduros și primitor, pregătit să îți devină Acasă. Mobilierul customizat asigura echilibrul perfect între frumusețe și funcționalitate, optimizand spațiul din casa și conferind un design unic. Totodată apartamentul este luminos beneficiind de spații vitrate mari, iar tâmplăria din aluminiu creează confortul termic și fonic.

Te vei bucura de 11.000 metri pătrati dedicați vegetației, teren de sport, dar și loc de joacă pentru copii. De asemenea, complexul beneficiază de pază umană și supraveghere video.

De menționat că timpul pierdut în trafic, va rămâne doar o amintire pentru că tot ce ai nevoie este în apropierea ta. Pe o rază de 1,5 km găsești Parcul Herăstrău pentru plimbări relaxante, terasele și restaurantele de pe malul lacului Herăstrău, zona de birouri Pipera, școala Verita, metrou Aurel Vlaicu. Iar dacă ai uitat lista de cumpărături acasă, nu este o problemă pentru că LIDL sau Mega Image se află fix lângă complex.

Apartamentul este disponibil începând cu data de 20/12/2023.

Aviației Park se distinge cu ușurință de alte proiecte rezidențiale, fiind o oază de liniște și natură, în zona de nord a Bucureștiului.
Proiectul este dezvoltat de Forte Partners, iar arhitectura este semnată de ADNBA.

Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita să mă contactezi telefonic sau pe e-mail.

Hai la vizionare, hai la tine Acasă în Aviației Park!

Pret 1.250 €
Agent Maximilian Meier
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0754204060

vizite Luni-Duminica 9-21

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Finisaje si facilitati

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0754204060