Apartament de vanzare Aviatiei

Așa ar putea arata apartamentul tău finalizat din Aviației Park! 

Comision 0%

Detalii cheie

 • Suprafata Utila 56M2
 • Suprafata Construita 76M2
 • Suprafata Balcoane/Terase 5M2
 • Tip proprietate Apartament
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Status Vandut
 • An constructie 2021

Descriere

Așa ar putea arata apartamentul tău finalizat din Aviației Park! 

Cauți un apartament de vânzare în Aviației? Vrei sa petreci sărbătorile în casa noua, te grabesti și nu sti cum sa amenajezi? Ei, așa ar putea arata apartamentul tău finalizat din Aviației Park! 

Atunci când cumperi un apartament nou e greu sa iei imaginezi cum ar putea arata amenajat. Poate ai văzut niște randari sau, în cazul cel mai fericit, ai vizionat un apartament finalizat dar gol, în care începi sa te gândești cum ai aranja mobila. 

M-am gandit sa iti vin putin în ajutor cu câteva exemple de apartamente amenajate, din portofoliul nostru de apartamente închiriate în Aviației Park. Pentru marea majoritatea s-au folosit serviciile unui designer, pozele vorbesc de la sine. Dacă aveți nevoie de recomandări în acest sens va stam la dispoziție. Găsiți mai multe exemple pe pagina dedicata proiectului, pe site-ul nostru, aici Green Angels Real Estate.

Dacă iti place cum arata hai sa vezi ultimele apartamente noi cu 2 camere, 2 bai, disponibile in faza a doua a proiectului. Pentru disponibilitate va rog sa mă sunați, sunt doar 4 disponibile iar situația se poate schimba de pe o zi pe alta. 

De ce Aviației Park? 

După peste 40 de tranzacții efectuate și 2 ani de administrare a proprietatilor din prima faza, ne putem gândi ca Aviatiei Park este de departe cel mai bun proiect din punct de vedere al raportului calitate / pret din Nordul Bucurestiului.

Ce ne face sa spunem asta? E simplu, mixul dintre concept, calitatea constructiei si locatie e greu de gasit in acelasi buget, iar apartamentul e din alt film. Orientare Est, vedere libera, doua camere, doua bai este tot ce iti poți dori de la un apartament cu 2 camere. Dacă iti place vederea libera iei putem propune apartamentul de la etajul 7, dacă iti e frica de înălțime putem merge pe etajul 1 sau 2 … tu decizi ce e mai bine pentru tine. Cheile sunt la mine, le putem viziona oricând.

Concept:

 Mi-a placut ideea de “gated community”, curte interioara cu piatete si spatii verzi … multe spatii verzi. Din cei 15000 mp de teren peste 11000 mp sunt liberi de constructie. Imagineaza-ti ca ai  “o curte” imensa, super fain amenajata, doar pentru tine. In plus sa ai teren de basket  la tine acasa e o chestie. 3 blocuri deservite de o receptie care arata într-un mare fel, în care ai paza 24/24, 7/7, nu face decât sa iti completeze ideea de siguranță. 

Arhitectura: 

Ansamblul a fost proiectat de catre arhitectii de la ADNBA. Le stiu absolut toate ansamblurile rezidentiale, inca de la primul lor proiect de locuinte colective (MCN), fie ca mi-au trecut prin portofoliu, fie ca simplu vizitator. Care de care mai interesante, diferite intre ele, care atrag o comunitate extrem de faina. Cred ca a locui intr-un bloc care spune din punct de vedere architectural conteaza si se vede in modul in care traim.

Calitatea proiectului:

ACMS, constructorul proiectului, a facut o treaba foarte buna, din ceea ce am vazut in timpul constructiei. Daca mergem putin mai departe, pe partea de interioare,  vom vedea finisaje de cea mai buna calitate, de la obiecte sanitare din segmentul superior al celor de la Gala, Baterii de la Grohe pana la fatada ventilata, tamplarie de aluminiu de la Reynaers, materiale pe care cu greu le gasesti in proiectele din zona Herastrau, unde preturile apartamentelor depasesc cu mult nivelul preturilor din Aviatiei Park.  Fatada ventilata si tamplaria de aluminiu iti vor asigura economii substantiale atat din punct de vedere al costurilor de intretinere reduse cat si din punct de vedere al durabilitatii in timp.

Locatie:

 In cel mai aglomerat oras din Europa este important sa ai totul la indemana. Lucrezi in Floreasca Barbu Vacarescu / Pipera vei cauta apartamentde vânzare in Aviatiei.  Pe o raza de 1.5 km ai foarte multe puncte de interes. Iesi din casa si iti poti face cumparaturile la Lidl, 10 min pana in parcul Herastrau si toate restaurantele din zona, 10 min pana la Promenada si cladirile de birouri din nordul Bucurestiului, cu alte cuvinte vei economisi foarte mult timp daca lucrezi in zona si vrei sa iti organizezi cat mai eficient toate activitatile.

Personal nu cred ca poți găsi un apartament de vânzare în Aviației cu un raport preț calitate mai bun decât cele din portofoliul Green Angels #RealEstateWithAFlairForStyle. 

Dacă și tu crezi același lucru programeaza o vizionare pe numarul de telefon sau adresa de email din formularul de contact.

 

Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Cu programare in prealabil

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

 • Suprafata Utila 56M2
 • Suprafata Construita 76M2
 • Suprafata Balcoane/Terase 5M2
 • Tip proprietate Apartament
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Status Vandut
 • An constructie 2021
 • Ansamblu Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei
 • Adresa Alexandru Serbanescu, Nr 58B, S1, Bucuresti
 • Oras Bucuresti
 • Etaj / Nivel 4
 • Camere 2
 • Bai 2

Finisaje si facilitati

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714