Apartament 2 camere de închiriat | Aviației Park

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 60M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Inchiriere
  • Status Inchiriat
  • Pret 800 €
  • An constructie 2020

Descriere

Dacă ești în căutarea unui loc fain în Aviației, care sa iti devină Acasă, atunci hai să vezi acest apartament de 2 camere, într-unul din cele mai deosebite proiecte din zona de nord a Bucureștiului, Aviației Park.

Ce ai nevoie pentru tot ce ai visat! Aici, te vei bucura de un apartament cu atenție deosebita la detalii și finisaje, spații generoase obținute prin compartimentare eficienta, totul într-una din cele mai bune zone ale capitalei. Apartamentul de 2 camere se închiriază complet mobilat și utilat, astfel încât singura ta grijă este aceea de a-ți aduce bagajele. Întregul proces de amenajare a fost gestionat de un designer, ce și-a propus crearea unui spațiu călduros și primitor, pregătit să îți devină Acasă. Mobilierul customizat asigura echilibrul perfect între frumusețe și funcționalitate, optimizand spațiul din casa și conferind un design unic. Totodată apartamentul este luminos beneficiind de spații vitrate mari, iar tâmplăria din aluminiu creează confortul termic și fonic.

Te vei bucura de 11.000 metri pătrati dedicați vegetației, teren de sport, dar și loc de joacă pentru copii. De asemenea, complexul beneficiază de pază umană și supraveghere video.

De menționat că timpul pierdut în trafic, va rămâne doar o amintire pentru că tot ce ai nevoie este langa tine.
Chef de plimbare? Ai beneficiul de a te afla foarte aproape de Parcul Herăstrău pentru plimbări relaxante sau pentru a savura un cocktail la apus la terasele sau restaurantele de pe malul lacului Herăstrău. Iar dacă ai uitat lista de cumpărături acasă, nu e o problemă pentru că LIDL sau Mega Image se află fix lângă complex.

Aviației Park se distinge cu ușurință de alte proiecte rezidențiale, fiind o oază de liniște și natură, în zona de nord a Bucureștiului.
Proiectul este dezvoltat de Forte Partners, iar arhitectura este semnată de ADNBA.

Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita să mă contactezi telefonic sau pe e-mail.

Hai la tine Acasă, hai în Aviației Park!

Pret 800 €
Agent Maximilian Meier
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0754204060

vizite Luni-Duminica 9-21

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Finisaje si facilitati

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0754204060