Apartament de inchiriat in Aviatiei

Apartament de inchiriat in Aviatiei Park

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 54M2
  • Suprafata Construita 70M2
  • Suprafata Balcoane/Terase 5M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Inchiriere
  • Status Inchiriat
  • Pret 750 €

Descriere

Apartament de inchiriat in Aviatiei Park.

Cauti un apartament de inchiriat in Aviatiei? Ti-ar placea vedere libera, soare la prima ora a diminetii si spatii vitrate mari? Calitatea amenajarii este importanta pentru tine?

Atunci hai sa vezi acest apartament cu 2 camere din Aviatiei Park! Nu doar ca bifeaza toate criteriile de mai sus dar mai vine si cu ceva in plus.

Amplasat la etajul 7 al corpului A din Aviatiei Park, 150m fara nici o alta cladire in fata, orientat Est, pe scurt perfect pentru cei care iubesc lumina naturala. Se vede cu ochiul liber atentia la detalii din amenajarea facuta de catre arhitecti … lasam turul virtual sa vorbeasca de la sine

Cand iesi din casa te asteapa una din cele mai frumoase curti private din Nordul Bucurestiului, peste 11.000 mp de gradina verde. La parter-ul cladirii poti savura o cafea sau o pizza la Pazzo, in cladirea de vsv poti da o fuga pentru o prajitura buna la Zoomserie.

Uite de grija timpului pierdut in trafic, aici ai totul la indemana. Iesi din casa si intri in LIDL sau in Mega pentru cumparaturi, pe o raza de 1,5 km (aproximativ 12 – 15 minute de mers pe jos) ai Mall-ul Promenada, statia de metrou Aurel Vlaicu, Parcul Herastrau sau cladirile de birouri din zona Promenada.

Acum, de ce credem ca Aviatiei Park e unul din cele mai faine proiecte din zona Aviatiei?

Proiectat de arhitectii de la ADNBA si dezvoltat de Forte Partners, Aviatiei Park are niste avantaje pe care cu greu le poti gasi la alte proiecte.

Concept: Îmi place ideea de “gated community”, curte interioara cu piatete si spatii verzi … multe spatii verzi. Din cei 15000 mp de teren peste 11000 mp vor fi liberi de constructie. Imagineaza-ti ca vei avea “o curte” imensa, super fain amenajata, doar pentru voi. In plus proiectul dispune de teren de basket. Receptia arata impecabil iar ideea de a avea paza si supraveghere video 24/24, 7/7, iti da un sentiment de siguranta.

Calitatea proiectului: ACMS, constructorul proiectului, a facut o treaba foarte buna, din cât am urmărit proiectul in timpul constructiei. Daca mergem putin mai departe, pe partea de interioare, vedem finisaje de cea mai buna calitate, de la obiecte sanitare din segmentul superior al celor de la Gala, Baterii de la Grohe pana la fatada ventilata, tamplarie de aluminiu de la Reynaers, materiale pe care cu greu le gasesti in proiectele din zona Herastrau, unde preturile apartamentelor depasesc cu mult nivelul preturilor din Aviatiei Park.

In concluzie, daca esti in cautarea unui apartament de inchiriat in Aviatiei proiectul Aviatiei Park ar trebui sa fie pe lista ta scurta. Hai la vizionare!

Pret 750 €
Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Cu programare in prealabil

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Finisaje si facilitati

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714