Studio fain de închiriat în Aviației Park

Comision 0%

Detalii cheie

  • Adresa Alexandru Serbanescu 58B
  • Oras Bucuresti
  • Etaj / Nivel 2
  • Camere 2
  • Bai 1

Descriere

Dacă ești în căutarea unui loc fain în Aviației, pe care să îl  numești Acasă, iar până acum ofertele nu ți s-au potrivit, atunci hai să vezi acest apartament cald, amenajat cu mare atenție la detalii.
Apartamentul se închiriază complet mobilat și utilat, astfel încât singura ta grijă  este aceea de a-ți aduce bagajele. Întregul proces de amenajare a fost gestionat de un designer, ce și-a propus crearea unui spațiu călduros și primitor. Mobilierul customizat asigură  echilibrul perfect între frumusețe și funcționalitate, optimizând spațiul din casă și conferind un design unic. De asemenea, apartamentul beneficiază de suprafețe vitrate mari, iar tâmplăria de aluminiu creează confortul termic și fonic.
De menționat este că timpul pierdut în trafic va rămâne doar o amintire pentru că tot ce ai nevoie este în apropierea ta. Pe o rază de 1,5 km găsești Parcul Herăstrău pentru plimbări relaxante, terasele și restaurantele de pe malul lacului Herăstrău pentru un cocktail savuros la apus, zona de birouri Pipera, metrou Aurel Vlaicu. Iar dacă ai uitat lista de cumpărături acasă, nu este o problemă, pentru că Lidl sau Mega Image se află fix lângă complex.
Să  rămâi acasă devine o opțiune bună pentru că ai la dispoziție 11000 metri pătrați de grădina, dar și un teren de sport, numai bune pentru relaxare.
Aviației Park se distinge cu ușurință de alte proiecte rezidențiale, fiind o oază de liniște și natură, în zona de nord a Bucureștiului.
Proiectul dezvoltat de Forte Partners, iar arhitectura este semnată de ADNBA.
Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita să mă contactezi telefonic sau pe e-mail.
Te aștept la vizionare!
Agent Maximilian Meier
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0754204060

vizite Luni-Vineri 9-18

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Finisaje si facilitati

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0754204060