Apartament 2 camere de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei!

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 55M2
  • Suprafata Construita 70M2
  • Suprafata Balcoane/Terase 5M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Inchiriere
  • Status Inchiriat

Descriere

De ce G Apartments Aviatiei by Green Angels?

Esti in cautarea unui apartament de inchiriat in Aviatiei, de unde poti ajunge pe jos in zona de birouri Floreasca / Barbu Vacarescu, la 5 min de parcul Herastrau si cu supermarket la 2 pasi?

Arhitectura si designul, amenajarile cu designeri de top, materialele de calitate si mobilier scandinav, conceptul proiectului si comunitatea inchisa sunt printre criteriile tale de selectie?

Ti-ar placea sa selectezi stilul in care este amenajat apartamentul caruia ii vei spune acasa?

Ar fi fain sa selectezi unde ai vederea apartamentului si care este punctul cardinal cel mai potrivit pentru orientarea viitoarei tale case?

Vrei sa traiesti intr-o comunitate de oameni cu aceleasi valori si principii?

Cauti un proprietar care nu te bate la cap si intelege ca proprietatea lui este pentru o perioada casa ta?

Te-ai saturat de „nu mai este de actualitate dar am altceva in zona”?

Atunci hai in G Apartments Aviatiei!

Astazi avem 27 de apartmente disponibile spre inchiriat, in curs de amenajare, cu termen de predare august – septembrie si, cu mici exceptii, octombrie. In functie de ceea ce selectezi iti putem spune clar cand te vei putea muta!

Mi-am propus ca “G Apartments Aviatiei” sa devina principala optiune pentru cei care isi doresc un apartament de inchiriat in nordul Bucurestiului caruia sa ii spuna Acasa.

De ce? Simplu: concept, arhitectura, servicii, facilitati, calitatea constructiei, cele mai faine apartamente selectate, amenajari de top intr-unul din cele mai bune proiecte rezidentiale din zona Aviatiei.

Aviatiei Park este un proiect dezvoltat de Forte Partners, iar arhitectura este semnata de ADNBA.

Ce il Diferentiaza?

Arhitectura: Ansamblul a fost proiectat de catre arhitectii de la ADNBA. Le stiu absolut toate ansamblurile rezidentiale, inca de la primul lor proiect de locuinte colective (MCN), fie ca mi-au trecut prin portofoliu, fie ca simplu vizitator. Care de care mai interesante, diferite intre ele, care atrag o comunitate extrem de faina. Cred ca a locui intr-un bloc care spune din punct de vedere architectural totul, conteaza si se vede in modul in care traim.

Concept: Imi place ideea de “gated community”, curte interioara cu piatete si spatii verzi … multe spatii verzi. Din cei 15000 mp de teren peste 11000 mp vor fi liberi de constructie. Imagineaza-ti ca vei avea “o curte” imensa, super fain amenajata, doar pentru voi.

Dezvoltatorul: Forte Partners. – Unul din cei mai activi dezvoltatori din ultimii ani, recunoscut pentru calitatea proiectelor, cu nenumarate premii castigate atat pentru cladirile de birouri dezvoltate cat si pentru cele cu destinatie rezidentiala.

Locatie: In cel mai aglomerat oras din Europa este important sa ai totul la indemana. Lucrezi in Floreasca Barbu Vacarescu / Pipera vei cauta apartamente de inchiriat in Aviatiei. Pe o raza de 1.5 km ai foarte multe puncte de interes. Iesi din casa si iti poti face cumparaturile la Lidl, 10 min pana in parcul Herastrau si toate restaurantele din zona, 10 min pana la Promenada si cladirile de birouri din nordul Bucurestiului, cu alte cuvinte vei economisi foarte mult timp daca lucrezi in zona si vrei sa iti organizezi cat mai eficient toate activitatile.

Calitatea proiectului: ACMS, constructorul proiectului, a facut o treaba foarte buna, din ceea ce am vazut in timpul constructiei. Daca mergem putin mai departe, pe partea de interioare, vom vedea finisaje de cea mai buna calitate, de la obiecte sanitare din segmentul superior al celor de la Gala, Baterii de la Grohe pana la fatada ventilata, tamplarie de aluminiu de la Reynaers, materiale pe care cu greu le gasesti in proiectele din zona Herastrau, unde preturile apartamentelor depasesc cu mult nivelul preturilor din Aviatiei Park. Fatada ventilata si tamplaria de aluminiu iti vor asigura economii substantiale atat din punct de vedere al costurilor de intretinere reduse, cat si din punct de vedere al durabilitatii in timp.

Intre timp proiectul rezidențial Aviației Park a fost pre-certificat Green Homes de către RoGBC. Daca esti in cautarea unui apartament de inchiriat in Aviatiei sau Nordul Bucurestiului este clar ca G Apartments Aviatiei ar trebui sa fie pe lista extrem de scurta a proprietatilor preferate.

Pentru orice alte detalii ma poti contacta personal pe sau 0747774714.

Apartamente de inchiriat in Aviatiei Park – o solutie oferita de G Apartments si Green Angels!

Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Cu programare in prealabil

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Finisaje si facilitati

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714