Apartament de inchiriat in Aviatiei by Green Angels

Ultimul apartament cu 3 camere disponibil la vanzare in Aviatiei Park

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 76M2
  • Suprafata Construita 92M2
  • Suprafata Balcoane/Terase 6M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Vanzare
  • Status Vandut

Descriere

Ultimul apartament cu 3 camere disponibil la vanzare in Aviatiei Park din portofoliul Green Angels.

Hai sa vezi ultimul apartament cu 3 camere disponibil la vanzare in Aviatiei Park! Acces securizat, Curte închisă, loc de joaca pentru cei mici sau teren de baschet pentru adolescenți, 10 min de parcul Herăstrău, 5-10 min de școlile din zona, 2 pași de Lidl și Mega Image … ce ți-ai putea dori mai mult de la un apartament cu 3 camere amplasat într-un proiect Premium? Poate cel mai bun preț …

Au fost 9, mai sunt 2! Acest apartament cu 3 camere si unul cu 2 camere despre care puteti afla mai multe detalii aici: Așa ar putea arata apartamentul tău finalizat din Aviației Park! 

Avem peste 40 de apartamente cumparate in Aviatiei Park pentru clientii nostri, o parte pentru a fi inchiriate, o parte pentru a fi locuite. De vanzare, apartament cu 3 camere in Aviatiei Park nu prea am avut pana acum!

Nu suntem doar niste agenti care au preluat anuntul unui proprietar ci, am trecut prin 2 ani de administrare a proprietatilor din prima faza, o parte din ele le gasiti pe site-ul nostru sub denumirea de G Apartments Aviatiei.  Asta ne face sa credem ca Aviatiei Park este de departe cel mai bun proiect din punct de vedere al raportului calitate / pret din Nordul Bucurestiului.

Ce ne face sa spunem asta? E simplu, mixul dintre concept, calitatea constructiei si locatie e greu de gasit in acelasi buget, iar apartamentul e din alt film. Orientat Est, vedere libera, doua camere, doua bai este tot ce iti poți dori de la un apartament cu 2 camere. Nu am încă poze, probabil pe săptămână viitoare. Am fost atât de entuziasmat de proprietate încât am zis sa te anunț înainte de a-l fotografia. Cheile sunt la mine, îl putem viziona oricând.

Concept:
Mi-a placut ideea de “gated community”, curte interioara cu piatete si spatii verzi … multe spatii verzi. Din cei 15000 mp de teren peste 11000 mp sunt liberi de constructie. Imagineaza-ti ca ai “o curte” imensa, super fain amenajata, doar pentru tine. In plus sa ai teren de basket la tine acasa e o chestie. 3 blocuri deservite de o receptie care arata într-un mare fel, în care ai paza 24/24, 7/7, nu face decât sa iti completeze ideea de siguranță.

Arhitectura:
Ansamblul a fost proiectat de catre arhitectii de la ADNBA. Le stiu absolut toate ansamblurile rezidentiale, inca de la primul lor proiect de locuinte colective (MCN), fie ca mi-au trecut prin portofoliu, fie ca simplu vizitator. Care de care mai interesante, diferite intre ele, care atrag o comunitate extrem de faina. Cred ca a locui intr-un bloc care spune din punct de vedere architectural conteaza si se vede in modul in care traim.

Calitatea proiectului:
ACMS, constructorul proiectului, a facut o treaba foarte buna, din ceea ce am vazut in timpul constructiei. Daca mergem putin mai departe, pe partea de interioare,  vom vedea finisaje de cea mai buna calitate, de la obiecte sanitare din segmentul superior al celor de la Gala, Baterii de la Grohe pana la fatada ventilata, tamplarie de aluminiu de la Reynaers, materiale pe care cu greu le gasesti in proiectele din zona Herastrau, unde preturile apartamentelor depasesc cu mult nivelul preturilor din Aviatiei Park.  Fatada ventilata si tamplaria de aluminiu iti vor asigura economii substantiale atat din punct de vedere al costurilor de intretinere reduse cat si din punct de vedere al durabilitatii in timp.

Locatie:
In cel mai aglomerat oras din Europa este important sa ai totul la indemana. Lucrezi in Floreasca Barbu Vacarescu / Pipera vei cauta apartamentde vânzare in Aviatiei.  Pe o raza de 1.5 km ai foarte multe puncte de interes. Iesi din casa si iti poti face cumparaturile la Lidl, 10 min pana in parcul Herastrau si toate restaurantele din zona, 10 min pana la Promenada si cladirile de birouri din nordul Bucurestiului, cu alte cuvinte vei economisi foarte mult timp daca lucrezi in zona si vrei sa iti organizezi cat mai eficient toate activitatile.

Ultimul apartament cu 3 camere disponibil la vanzare in Aviatiei Park este o proprietate promovata de Green Angels #RealEstateWithAFlairForStyle. Programeaza o vizionare pe numarul de telefon sau adresa de email din formularul de contact.

Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Cu programare in prealabil

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Finisaje si facilitati

Apartamente de Inchiriat Aviatiei Park by G Apartments Aviatiei

Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714