Casa R by Studio 1408 – oferta exclusiva Green Angels

Aceasta oferta nu mai este de actualitate!

Casa R by Studio 1408

Daca tot am terminat (sau aproape terminat ca mai am un singur apartament) cu Urban Spaces, proiectul castigator al Anualei de arhitectura 2014, am zis sa nu-mi stric obicieiul si sa mai vin cu o veste buna – „Casa R by Studio 1408 ” este la vanzare, exclusiv in portofoliul Green Angels. Este si prima data cand prezint o proprietate pe blog astfel incat ….. am ceva emotii.

Putem spune ca am avut un inceput de an tare bun, in care am tranzactionat proprietati din ce in ce mai faine din punct de vedere arhitectural. Asta este o veste buna nu numai pentru mine, ci pentru toti cei care vad dincolo de metrii patrati, care sunt in cautarea unor proprietati care sa spuna ceva, care vad dincolo de ziduri si betoane…… cu alte cuvinte pentru cei care au in minte un concept de locuire. Acasa devinde din ce in ce mai important pentru tot mai multi dintre noi.

Astazi avem placerea de a va prezenta o proprietate absolut speciala si prima din aceasta categorie pentru noi – Casa R by Studio 1408.
Daca as fi obligat sa prezint casa intr-o singura fraza probabil as spune ca: Este vorba despre “transformarea” unei case costruita in anii 40 intr-o locuinta contemporana, ideala pentru un cuplu tanar, ce-si doreste sa locuiasca cu stil. Casa R este o declaratie de personalitate si o dovada ca se poate, atata timp cat esti dispus sa lucrezi in echipa, sa acorzi o mare importanta detaliilor si nu esti dispus sa faci compromisuri. Mi s-a tot demonstrat in ultimii ani ca lucrurile cu adevarat bune se realizeaza numai prin conlucrarea si deschiderea intre architect si beneficiar, in care fiecare este pregatit sa asculte.

In situatia de fata proprietarul, Radu pe numele lui, si-a dorit un spatiu in care sa poata locui la standarde inalte, conform stilului de viata propriu – Antreprenor, pana in 30 de ani, cu invitati in weekend, atunci cand timpul ii permite. Lucian Bugnariu impreuna cu echipa de la Studio 1408, arhitectii insarcinati cu “rezolvarea problemelor” a gasit Solutia ideala. Nevoia de liniste si intimidate a fost rezolvatat prin locatie si amplasarea imobilului, Casa R aflandu-se in zona 1 mai-Turda, pe o strada cu sens unic, foarte putin circulata si retrasa de la strada. Bucataria aflata la demisolul cladirii, cu insula pe mijloc, reprezinta locul ideal unde prietenii se pot aduna la un pahar de vorba. Din bucatarie ai acces rapid catre terasa si curtea de 100 mp, unde este amplasat gratarul si o masa de 8 persoane. Livingul, situat la parter, te duce cu gandul timp de calitate petrecut alaturi de cei dragi.
Piesa de resistenta a Casei este dormitorul. Cum o poza face cat 1000 de cuvinte va las imaginatia sa zburde privind aceste imagini.

Deasupra casei mai avem o terasa unde, 2 scaune si cateva “puf-uri” ne imbie sa reflectam la ce am vazut pana acum. Ce mai mi-a atras atentia la acesta casa (de parca nu ar fi fost destule pana acum), pe langa sistemele audio high end, au fost luminile ce creeaza un ambient absolut special care vine sa completeze amenajarea facuta de Lucian Bugnariu. Consultantul in iluminat a fost Alexandru Bucur – Luminna.

Nu cred ca mai este cazul sa va vorbesc despre fatada metalica ventilata, lemnul de iroko, materialele folosite la finisajele interioare sau calitatea mobilierului de la Idezio pentru ca toate acestea nu ar insemna nimic fara conceptul din spatele cladirii.

In concluzie, daca esti in cautarea unui spatiu al tau imi poti da un mail pe , cu cateva detalii despre tine si putem programa o vizionare, in masura in care acesta proprietate raspunde nevoilor si asteptarilor tale. Daca esti un coleg ce ar putea avea un potential client pentru aceasta proprietate afla ca sunt mai mult decat incantat sa colaboram. Detalii despre oferta aici: http://bit.ly/1muz6hY

Mai multe poze vedeti aici:

Despre Casa R puteti citi in nr 149, din luna mai, a revistei Igloo  sau pe Designist.ro.

Wall Street a publicat un articol fain, pe aceeasi tema, preluat de B365 si BucurestiiVechisiNoi.ro

Echipa care a stat in spatele proiectului:

Arhitect coordinator: Lucian Bugnariu – Studio 1408 – www.studio1408.ro
arh. Diana Bugnariu, prof. dr. ing. Tudor Bugnariu, arh. Andrada Toader Pasti
Consultant lumini: Alexandru Bucur, Luminna.
Mobilierul a fost realizat de Idezio – arh. Florin Negru.
Fotografii: Cosmin Dragomir (www.cosmindragomir.info)

Despre vanzari:
Agentie exclusiva: Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Consultant: Georgian Marcu 0747774714,

 

 

Georgian Marcu

Georgian Marcu, Consultant & Owner
Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Realtor® & Certified Residential Specialist ®
Mobile: +40 747 774 714
Email:

Ce am mai scris