Georgian Marcu - Agentul Imobiliar al Anului

Agentul Imobiliar al Anului – Georgian Marcu | Green Angels #RealEstateWithAFlairForStyle

A venit momentul sa ma bucur de ceea ce am realizat anul trecut. Este pentru a doua oara consecutiv cand sunt premiat in cadrul Galei Profesionistilor in Imobiliare, organizate de imobiliare.ro, cel mai mare portal imobiliar din Romania. De data aceasta am câștigat premiul „Agentul Imobiliar al Anului”, după ce anul trecut am fost considerat „Agentul Imobiliar de reprezentare al Anului”.

 

Cu atat mai fericit cu cat acest premiu vine pentru 2020, un an de pandemie, dominat de panica si stiri negative, an in care am reusit sa imi pastrez calmul sa ofer sfaturile si serviciile pe care clientii Green Angels le cautau si le-au apreciat. Am facut statistici, am incercat sa comunic constant situatia din piața, sa iau decizii rapide si rationale bazate atat pe date, cat si pe experienta. Cei 15 ani de experienta in domeniul imobiliar si-au platit pretul cu varf si indesat. Pe langa toate acestea, in 2020 am reusit sa am o crestere a numarului de unitati tranzactionate, ceea ce mi-a adus o crestere de peste 10% a cifrei de afaceri fata de anul precedent.

Poate credeti ca in rezidential este vorba de proprietati, insa va inselati amarnic. In rezidential este vorba despre Oameni!

Nimic din toate acestea nu ar fi posibil fara Oamenii care au investit constant in mine cel mai important lucru pe care il au – Încrederea lor. De la clienti, mici proprietari sau dezvoltatori, care au ales serviciile de Reprezentare Exclusiva, pana la consumatori – chiriasi si cumparatori care au avut incredere ca achizitioneaza proprietatea potrivita nevoilor lor.

Multi dintre oamenii cu care am lucrat anul trecut sunt clienti cu care am mai lucrat in trecut sau recomandati de oameni cu care am lucrat. As putea spune ca ei sunt Actionarii mei!

Sunteți multi cei carora trebuie sa va multumesc pentru aceasta recunoaștere, fara voi nimic din toate acestea nu ar fi posibil!

In 2021 mi-am propus sa identific si mai multi oameni care au nevoie de servicii imobiliare de calitate si mai multe proprietati din categoria #RealEstateWithaFlairForStyle pe care sa le transform in #SoldByG pentru Oamenii care sunt in cautarea unei noi proprietăți căreia sa ii spună #ACASA.

În cazul în care sunteți în căutarea de servicii imobiliare nu ezitați sa ne dați de știre!

Va multumesc!

Georgian Marcu
Green Angels – Real Estate With A Flair For Style
www.greenangels.ro

 

Georgian Marcu – Agentul Imobiliar al Anului
Agentul imobiliar al Anului 2020
Georgian Marcu – Agentul Imobiliar al Anului
Georgian Marcu - Agentul Imobiliar al Anului
Georgian Marcu – Agentul Imobiliar al Anului
Georgian Marcu

Georgian Marcu, Consultant & Owner
Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Realtor® & Certified Residential Specialist ®
Mobile: +40 747 774 714
Email:

Ce am mai scris