Despre mine

Salutare!

 

Sunt Georgian Marcu si lucrez de 7 ani in domeniul imobiliar, pe zona de Nord a Bucurestiului. De 5 ani sunt Owner & Consultant imobiliar la Green Angels.

 

In tot timpul asta am avut noroc de oameni care m-au ajutat, care mi-au dat sfaturi si care m-au invatat cum sa reusesc  in domeniu si mai presus de toate ce inseamna sa fii om intr-un mediu atat de competitiv. Consider ca acum este un moment bun pentru a oferi ceva inapoi si de a face mai mult pentru piata imobiliara.

 

M-am saturat de cei care se plang de diverse situatii dar nu fac nimic pentru a le rezolva! Atat clientii cat si agentii imobiliari sunt constienti ca exista probleme si sunt nemultumiti de acest lucru, insa nimeni nu propune solutii de rezolvare pentru ele.

 

Blogul acesta a fost creat pentru a sprijinii atat oamenii din domeniu cat si clientii cu informatii utile, sfaturi, propuneri pentru diverse probleme. Observ in jur ca sunt multiple aspecte neclarificate. Inclusiv faptul ca multi dintre potentialii clienti nu stiu care sunt serviciile imobiliare care li se cuvin pentru comisioanele platite. Pun la dispozitie, pe acest blog, experienta mea pentru a-i ajuta la randul meu pe altii si pentru a dezvolta impreuna o comunitate de care sa ne simtim mandri.

 

Imi doresc sa folosim acest blog ca o platforma de discutie, de colaborare, cu scopul de a rezolva problemele pietei rezidentiale.

Daca ai o intrebare, o sugestie sau o propunere de subiect o poti trimite pe mail si in masura timpului disponibil o vom supune discutiei.

Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre mine:

– din punct de vedere professional: pot accesa profilul de Linkedin:

ro.linkedin.com/in/georgianmarcu

– din punct de vedere personal: pot accesa profilul de Facebook:

www.facebook.com/marcu.georgian

Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre Green Angels:

–          pe site www.greenangels.ro:

–          pe Facebook: www.facebook.com/Proprietatidelux

 

Georgian Marcu

Georgian Marcu, Consultant & Owner
Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Realtor® & Certified Residential Specialist ®
Mobile: +40 747 774 714
Email:

Ce am mai scris