Esti agent imobiliar?

Acesta este un editorial adresat in exclusivitate agentilor imobiliari.

Esti unul din agenti imobiliari inscrisi in APAIR? Atunci am o veste buna pentru tine:

Incepand de astazi ai posibilitatea de a inregistra un domeniu “.realtor”

Asa si … cum ma ajuta asta … ai putea intreba?

Te Diferentiezi

Jack Trout are si o carte (pe care o recomand) cu titlul “Diferentiaza-te sau mori” . Nu  iti voi povesti despre asta aici dar iti ofer oportunitatea de a o descoperi.

In Romania sunt multi agenti profesionisti, ce nu sunt incscrisi in o asociatie imobiliara, care sufera datorita imaginii generale a agentilor imobiliari practicata de oricine si in orice conditii.

In primul rand ar trebuie sa sti ca denumirea de  REALTOR® o poate folosi doar cei care lucreaza respectand un cod etic si sunt membrii “National Association of REALTORS®” in Statele Unite sau al unei asociatii partenere, cum este APAIR in Romania.

Oricine isi poate achizitiona un domeniu .ro sau .com dar doar realtorii isi pot achizitiona un domeniu .realtor.  Avand un domeniu de genul “www.numeletau.realtor” vei demonstra clientilor tai ca esti un profesionist, care respecta un cod etic  si nu doar un agent.

Expunere:

Atunci cand semnezi un contract cu un proprietar sau un cumparator te obligi sa faci tot ceea ce e posibil pentru a-I maximiza sansele de tranzactionare. Folosind un domeniu .realtor vei ajunge mai repede potentiali clienti, dat fiind ca Google va indexa informatiile mult mai repede si mult mai bine.

Costuri reduse:

Daca vei fi printre primii inscrisi vei avea oportunitatea de a primi un domeniu gratuit, in primul an. In plus exista un template, pe care il poti implementa in cateva minute, pe care il poti sincroniza cu profilul de pe realtor.org. In viitorul foarte apropiat listingurile tale vor fi preluate automat din  MLS. In caz ca bugetul iti permite iti poti face un site asa cum iti doresti.

Social Media

Noul tau site se va sincroniza cu profilul de facebook si linked-in, va prelua postarile si recomandarile primate pe aceste retele de socializare. Astfel, vei avea oportunitea de a transmite clientilor tai mai multe informatii decat in mod obisnuit.

Poti afla mai multe despre avantajele de a avea un domeniu de genul numeprenume.realtor aici http://www.about.realtor

In caz ca nu esti inca membru APAIR, poti trimite o cerere de inscriere pe adresa si iti promit ca o vom analiza cu cea mai mare atentie.

Spor in vanzari

Al vostru coleg: Georgianmarcu.realtor cu un site in lucru

La final te las sa urmaresti un scurt filmulet facut de National Association of Realtors

p.s. In atentia baietilor destepti care sar repede dupa un domeniu de genul zona.realtor, am rugamintea de a citi in intregime regulamentul de inscriere al unui domeniu.

Georgian Marcu

Georgian Marcu, Consultant & Owner
Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Realtor® & Certified Residential Specialist ®
Mobile: +40 747 774 714
Email:

Ce am mai scris