2013 – Sa fim mai buni!

2013 – Sa fim mai buni!

 

2012 a fost unul din cei mai frumosi ani, atat din punct de vedere personal cat si profesional. Profesional  pot spune ca am a acordat consultanta in tranzactionarea a celor mai faine 5 apartamente din cariera mea.  Locul 1 ramane totusi duplexul cu gradina engleza din Vila Coresi, tranzactionat in 2010 J. Promit sa adun la un moment dat poze din toate.

Inceputul de an este, in mod normal, dedicate obiectivelor. Dincolo de cele “corporatiste” cele financiare sau cele personale  in 2013 mi-am propus sa fiu mai bun si sa ajut mai mult.

Cei care au citit articolele precedente stiu ca in decembrie am fost la Valea Screzii. Prima data cand am ajuns acolo a fost in 2011, dupa incediul care a afectat depozitul de mancare. A  fost un soc pentru mine sa vad coada de masini pe cativa kilometrii ce asteptau civilizat sa descarce ajutoarele. Anul trecut Corina Neagu de la Securitas a pastrat traditia de a organiza o caravana prin care fiecare sa ajute cum si cu ce poate copii parintelui Tanase. Nu numai ca am vazut ca depozitul si sala de mese au fost refacute dar a mai aparut o cladire – viitoare scoala din cate am inteles.

Intr-o tara in care suntem bombardati de exemple negative, de furaciosi, de spagari, de conflicte in traffic, de conflicte in magazine vine un om si iti arata ca se poate si altfel. Un om care are in grija sute de copii si care nu se ocupa doar de supravietuirea lor ci si de dezvoltarea si creearea unui drum in viata. Sunt constient ca in spatele lui exista o echipa care il ajuta in “managementul” si organizarea acestei comunitati dar daca nu era el sa deschida drumul multi dintre acei copii erau acum in canale sau pe strazi.

Daca in 2011 au fost alaturi de mine, prin donatiile facute, Dorel Nita, Sebastian Gulya si alti cativa oameni de bine, in 2012 s-au raliat actiunii noastre, pe langa colegii nostrii Cristi Dan si Rusti Mihai, alti 2 oameni de bine.

In 2013 imi propun sa fim mai buni si sa ajutam mai mult si imi propun sa mai strangem alaturi de noi si alti prieteni, colegi, clienti sau amici care vor sa ajute. Sunt constient ca oricine o poate face dar nu isi da seama. Oricine are acasa niste haine pe care nu le mai poarta, oricine se poate lipsi de o carte sau de 10  lei totul e sa intelegi ca se poate. Securitas si prietenii au pus la dispozitia  celor care au dorit masini pentru transportul bunurilor donate astfel incat nu trebuia decat sa te duci pana la sediul lor si sa lasi bunurile donate- nu ma indoiesc ca o vor face si de aici incolo.

Un material despre incediu din 2011 gasesti aici: http://bit.ly/VtfI2S .

Pe final vreau sa iti propun un filmulet la care sa te uiti inainte de a te decide daca te vei alatura acestei initiative:

Iti garantez faptul ca dupa o vizita la Valea Screzii vei vedea viata altfel!

 

Georgian Marcu

Georgian Marcu, Consultant & Owner
Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Realtor® & Certified Residential Specialist ®
Mobile: +40 747 774 714
Email:

Ce am mai scris