Studio de vanzare in Urban Spaces (A 24)

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 36M2
  • Suprafata Construita 48M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Vanzare
  • Status Vandut
  • An constructie 2013

Descriere

Urban Spaces / Dogarilor Apartments

Aceasta proprietate a fost tranzactionata. Poti vedea proprietatile care sunt de actualitate in proiectul Urban Spaces | Dogarilor aici: http://bit.ly/UrbanSpacesbyGreen. sau ma puteti contacta pe adresa de email

Te invit sa descoperi ce insemna sa locuiesti altfel, intr-un proiect rezidential cu personalitate, intr-un studio in care design-ul este la el acasa. Totul a fost gandit pana in cele mai mici detalii, de la concept si pana la implementarea proiectului de amenajare, sub atenta indrumare a arh. Simina Ignat.

Fiind vorba de un spatiu de locuire atipic, Simina a gandit mobilarea studioului astfel incat sa permita celui care va sta acolo sa profite cat mai mult de avantajele apartamentului. In hol este organiat tot dressingul, astfel incat studioul ramane in intregime liber, gandit ca un mare living cu bucatarie deschisa. Bucataria a fost separata de living cu o biblioteca scunda, in care este inclus locul de luat masa, extensibil. Biblioteca se intoarce pe peretele din spatele canapelei, cu un birou mic, si niste dulapuri scunde, care deservesc livingul-dormitor. Spatiul este gandit in asa fel incat canapeaua se poate orienta atat spre locul tv, cat si spre fereastra inalta, care priveste spre strada un cartier foarte placut de case. Atuul acestui apartament este bovindoul care iese ca o cutie de sticla spre strada, gandit ca un spatiu de lectura.

Materialele din care a fost creata mobila sunt mdf vopsit, si placaj stratificat furniruit cu mesteacan.

Pretul proprietatii este de 90000 euro + TVA

Despre proiect:

Castigator a 5 premii 1 in unele din cele mai importante concursuri de Arhitectura,  printre care as mentiona Anuala de Arhitectura 2014 si Bienala Nationala de Arhitectura, selectat pe lista scurta a World Architecture Fesival Singapore si nominalizat între primii 40 la Mies Van Der Rohe Award 2015, prezentat la Bienala Venetia 2016  putem spune ca Urban Spaces este probabil cel mai apreciat proiect rezidential, din punct de vedere arhitectural, din Romania.

Citeste toata descrierea

Urban Spaces este un proiect pentru cei ce fug de uniformitate, pentru cei ce îşi doresc un spaţiu unic, neconvenţional, care să le exprime personalitatea.

Localizare
Ansamblul rezidenţial Urban Spaces se află într-o locaţie ultracentrală, pe strada Dogarilor nr 26-30, în apropierea intersecţiei Bd-ul Eminescu cu str. Tunari, la doar cateva sute de metri de de Piaţa Romană, Parcul Grădina Icoanei, Parcul Circului şi staţia de metrou Ştefan cel Mare.

Urban Spaces – Concept Apartments
Boring people keep out!

Acasă nu se rezumă doar la spaţiul pe care îl frecventezi dimineaţa şi seara. E un concept care depăşeşte încăperile în care trăieşti zi de zi, alături de lucrurile care îţi aparţin. Acasă ar trebui să semene mai mult cu tine.

Proiectul imobiliar Urban Spaces a fost plasat în inima Bucureştiului, la doar trei minute de Grădina Icoanei şi opt minute de Universitate, pentru ca tu să te bucuri de mobilitate. A contat atât estetica interioară a apartamentelor cât şi cea originală, necovenţionala a exteriorului.
Faţada ventilată izolează mai bine, rezistă mai bine la temperaturi extreme şi îşi păstreaza frumuseţea în timp, iar panourile solare aşezate pe acoperiş îţi reduc factura de utilităţi cu energie veselă, direct de la soare.

Urban Spaces întelege şi apreciază comunicarea. O încurajează cu fiecare mp al spaţiilor comune ieşite din comun, gândite ca extensie a spaţiilor de locuit. Ştie că cele mai placute discuţii se nasc din familiaritate şi comfort. Cu acest gând au fost concepute curtea interioară acoperită cu spaţii verzi şi copăcei şi terasa comună de la etaj. Suprafeţele vitrate mari facilitează pătrunderea în apartament a luminii naturale iar tâmplăria de aluminiu cu geam tripan creează comfort termic şi fonic absolut. Configuraţia atipică a spaţiilor tip studio, duplex sau triplex va purta negreşit amprenta imaginaţiei tale. Nici măcar cutiile poştale nu sunt cum te-ai aştepta sa fie.
“The straight line leads to the downfall of humanity.”

Pentru orice detalii suplimentare va stau la dispozitie telefonic pe 0747 774 714 sau pe email

Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Luni-Vineri 12-18

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Urban Spaces / Dogarilor Apartment Building / ADNBA

Dacia

Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714