Detalii cheie

  • Tip proprietate Ansamblu
  • Adresa Strada Drumul Potcoavei
  • Oras Bucuresti
  • Zona / Cartier Pipera
  • Dezvoltator SAI Developments
  • Arhitect Puran Architecture & Design
  • An finalizare 2019
  • Regim de inaltime P+3
  • Numar de apartamente 19

Preturi

Descriere

Cuzino 106 – More than a home!

Cuzino 106 este un concept rezidențial boutique, cu regim redus de inaltime (S+P+2+3) ce cuprinde 19 apartamente de tip studio, 2 camere sau 3 camere, cu suprafeţe generoase si compartimentari moderne, cu parcare subterana si cu terase foarte mari.

Constructia acestuia a pornit de la principiul de a oferi mai mult decat o casa. Ne-am gandit sa iti prounem Acasa, un spatiu de locuire elegant, familiar, generos si eficient compartimentat, folosind cele mai bune finisaje din piata si surprinzand prin arhitectura moderna semnata de PURAN.

Cuzino 106  este amplasat intr-o zona linistita, verde, pe Strada Drumul Potcoavei in zona Iancu Nicolae – Pipera.

Despre Arhitect:

Puran Architecture & Design este o companie românească privată, fondată de Sorin Puran, arhitect senior și membru al Quattro Design Team, Quattro Architecture & Design, Quattro Design Plus și Creative Graphics.. Compania este formată dintr-o echipă tânără de arhitecți cu un accent deosebit pe design.

Conceptele noastre sunt elaborate cu atenție printr-o înțelegere a nevoilor în schimbare. Anticipam unicitatea preferintelor si asteptarile mari ale clientilor nostri. Proiectele noastre creează o sinergie între locuri și clădiri, ce oferă inspirație estetică .

 Despre Proiect:

Cuvinte precum confort si rafinament  definesc intr-un mod foarte clar notiunile de arhitectura care au stat la baza proiectarii. Confortul fiecarui apartament este asigurat de layout-ul apartamentelor, asa cum rar intalnesti in piata rezidentiala de astazi, de materialele de cea mai buna calitate, dintre care as nominaliza tamplaria de aluminiu de la Reynaers, incalzire in pardoseala, parchet triplu stratificat si de toate facilitatiile unei locuinte durabile si moderne.

Pozitionat exceptional, in zona de nord a capitalei, accesul facandu-se din Strada Erou Iancu Nicolae, aproape de punctele de interes pentru viitori locatari , dar si cu acces facil la mijloace de transport (Statia Jolie Ville – RATB 301 la 500 m), gradinite, scoli, zone pentru petrecerea timpului liber.

Asamblul este ideal pentru familiile cu copii, in imediata apropiere situandu-se mai multe centre de invatamant: Liceul Francez, Liceul Teoretic Mark Twain, Olga Gudynn International School, British School, Gradinita Buterfly sau Harmony Tree Montesory, cat si pentru tineri, care pot beneficia de o multitudine de magazine, centre comerciale dar si de agrement. La scurta distanta se afla ansamblul comercial Carrefour -Metro, odata cu mai multe puncte de relaxare : Galeria Jollie Ville, Gradina Zoologica si Mall-ul Baneasa Shopping City, dar si o varietate de restaurante : Phill (2 min pe jos), Studio 80, Green Garlic PUB, Doncafe Braserie, Restaurant Tecadra. Iar pentru doamne si domnisoare la 7 min de mers pe jos exista Chateau Maison de Beaute, sau Jovsky Studio la 2 km.

Vino să vezi ce înseamnă să locuieşti altfel!

Un proiect exclusiv Green Angels #RealEstateWithAFlairForStyle

Agent Liliana Elena Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0754 204 064

vizite Cu programare prealabila

1000 de cuvinte

Finisaje si facilitati

Apartamente

Iti place?
programeaza o vizita 0754 204 064