Aviatiei Park – Apartamente de Inchiriat

Comision 0%

Detalii cheie

  • Tip proprietate Ansamblu
  • Adresa Strada Alexandru Șerbănescu, nr. 58B Sector 1
  • Oras Bucuresti
  • Dezvoltator Forte Partners
  • Arhitect ADNBA
  • An finalizare 2019
  • Regim de inaltime S+P+9
  • Numar de apartamente 170

Preturi

Descriere

Aviatiei Park – Apartamente de Inchiriat

27 de apartamente cu 2 si 3 camere, disponibile la inchiriat incepand din aprilie / mai 2019, in faza 1 a proiectului Aviatiei Park.

Aviatiei Park este un proiect dezvoltat de Forte Partners, arhitect ADNBA.

Revenim cu detalii in cel mai scurt timp posibil.
Proprietate in curs de actualizare …

 

Haide sa iti spun care au fost criteriile pentru care am selectat aceste apartamente inca din faza de prelansare a vanzarilor, in primavara anului trecut.  

Arhitectura: Ansamblul a fost proiectat de catre arhitectii de la ADNBA. Le stiu absolut toate ansamblurile rezidentiale, inca de la primul lor proiect de locuinte colective (MCN), fie ca mi-au trecut prin portofoliu, fie ca simplu vizitator. Care de care mai interesante, diferite intre ele, care atrag o comunitate extrem de faina. Cred ca a locui intr-un bloc care spune din punct de vedere architectural conteaza si se vede in modul in care traim.

Concept: Mi-a placut ideea de “gated community”, curte interioara cu piatete si spatii verzi … multe spatii verzi. Din cei 15000 mp de teren peste 11000 mp vor fi liberi de constructie. Imagineaza-ti ca vei avea “o curte” imensa, super fain amenajata, doar pentru voi. In plus sa ai teren de basket sau fotbal la tine acasa e o chestie.

Dezvoltatorul: Forte Partners.  – Unul din cele mai importante aspect in momentul in care faci o achizitie off plan este cine dezvolta respectivul proiect.  Are el posibilitatile financiare pentru a finaliza proiectul? Are experienta si/sau alte proiecte livrate? Are capacitatea si seriozitatea pentru a livra ceea ce promite pe hartie la un anumit standard, in termenul promis? Ne-am uitat la portofoliul de la acel moment al dezvoltatorului si am vazut o cladire de birouri extrem de curajoasa – Stefan cel Mare si un proiect rezidential extrem de competitiv: Londra 27, castigator al Anualei de Arhitectura din 2017. Intre timp au finalizat The Bridge, o cladire de birouri care a si reprezentat una din cele mai importante tranzactii din piata imobiliara de anul acesta. Desi Aviatiei Park era primul lor proiect rezidential mare, segment destul de diferit fata de cel comercial unde clar fac diferenta, am considerat ca Forte Partners nu doar ne va livra ceea ce ne-a promis ci ne va depasi asteptarile.  Vestea buna este ca acum aceste riscuri nu mai exista, proiectul fiind foarte aproape de a fi finalizat.

Acestea fiind spuse am trecut la urmatorul pas:

Locatie: In cel mai aglomerat oras din Europa este important sa ai totul la indemana. Pe o raza de 1.5 km ai foarte multe puncte de interes. Iesi din casa si iti poti face cumparaturile la Lidl, 10 min pana in parcul Herastrau si toate restaurantele din zona, 10 min pana la Promenada si cladirile de birouri din nordul Bucurestiului, cu alte cuvinte vei economisi foarte mult timp daca lucrezi in zona si vrei sa iti organizezi cat mai eficient toate activitatile.

Calitatea proiectului: ACMS, constructorul proiectului, a facut o treaba foarte buna pana acum, din ceea ce am vazut in timpul constructiei. Daca mergem putin mai departe, pe partea de interioare,  vom vedea finisaje de cea mai buna calitate, de la obiecte sanitare din segmental superior al celor de la Gala, Baterii de la Grohe pana la fatada ventilata, tamplarie de aluminiu de la Reynaers, materiale pe care cu greu le gasesti in proiectele din zona Herastrau, unde preturile apartamentelor depasesc cu mult nivelul preturilor din Aviatiei Park.  Fatada ventilata si tamplaria de aluminiu iti vor asigura economii substantiale atat din punct de vedere al costurilor de intretinere reduse cat si din punct de vedere al durabilitatii in timp.

Intre timp proiectul rezidențial Aviației Park a fost pre-certificat Green Homes de către RoGBC.

 

Avatar
Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Cu programare prealabila

1000 de cuvinte

Finisaje si facilitati

Apartamente

2 1 49M2
Pret 105.000 €
Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714