Apartament 4 camere cu gradina in Rise Ap.Art.

Comision 0%

Detalii cheie

  • Suprafata Utila 105M2
  • Suprafata Construita 160M2
  • Suprafata Balcoane/Terase 87M2
  • Tip proprietate Apartament
  • Tip tranzactie Vanzare
  • Status Vandut
  • An constructie 2021

Descriere

Apartament 4 camere cu gradina in Rise Ap.Art.

Vin cu o veste buna pentru cei care sunt in căutarea unui apartament căruia sa ii spună Acasă … sau poate a unui birou, cine stie. Avem disponibil probabil unul din cel mai bune apartamente de 4 camere cu gradina din zona centrala a Bucureștiului.

Si nu orice gradina ci, peste 60 de mp de spațiu verde completat de o terasa de 26 mp perfecta pentru amplasarea unei mese si a unor fotolii de exterior, unde poți petrece clipe de neuitat alături de familie si prieteni. Sunt case in București care nu au o astfel de curte.

Apartamentul este excelent impartit in 4 camere, dressing de 10 mp, 2 bai living si bucatarie de peste 12 mp, care in momentul de fata este deschisa dar poate fi inchisa foarte usor, daca se doreste.

Pe finisaje si facilitati nu as insista foarte mult. Apartamentul fiind finalizat le veti analiza la vizionare. As mentiona doar faptul ca izolatia e facuta cu vata minerala si nu cu polistiren, am ales tamplaria de aluminiu si nu pvc-ul classic, am pun incalzire in pardoseala de la Tece si nu calorifere, usi filomuro si placari ceramice de la Tempini, baterii de la Kludi si unitati de aer conditionat de la Mitsubishi, doar pentru a mentiona cateva dintre ele.

Proiectul a fost finalizat in 2022 iar acest apartament nu a fost locuit pana acum.

Unde se afla apartamentul?

Precupeții Vechi 29 reprezinta un proiect atent gandit de catre oamenii din spatele brandului Rise Ap.Art, cu o vasta experienta in constructii, impreuna cu arhitectii de la Rubrik Studio.

Rezultatul? Un proiect confortabil si contemporan, perfect integrat in zona, ideal pentru cei care isi doresc mai mult de la o casa.

Aflat la intersecția a două străduțe liniștite, Precupeții Vechi și Ardeleni in Rise Ap.Art | Precupeții Vechi 29  te vei bucura sa locuiesti in zona centrala, retras dar la doi pasi de 3 artere principale ale Bucurestiului, unde vei avea la indemana tot ceea ce ai nevoie:  Bulevardul Dacia (400 m), Calea Mosilor (350m), si Bdul Stefan Cel Mare (650m).

Daca esti in cautarea unui Apartament 4 camere cu gradina cred ca ai suficient de multe motive pentru a viziona acest apartament din Rise Ap.Art

 

Agent Georgian Marcu
Vezi toate proprietatile acoperite

programeaza o vizita 0747 774 714

vizite Cu programare in prealabil

1000 de cuvinte

Toate caracteristicile

Finisaje si facilitati

Rise Ap.Art | PRECUPEȚII VECHI 29 – Homes for elevated living!

Dacia

Iti place?
programeaza o vizita 0747 774 714