Rise Ap.Art | Precupeții Vechi 29.

Rise Ap.Art | PRECUPEȚII VECHI 29 – un nou proiect in portofoliul Green Angels

De astazi iti spunem „Bine ai venit la Rise Ap.Art | Precupeții Vechi 29 – Homes for elevated living!”  Ne face placere sa va anuntam de un nou proiect rezidential boutique, din portofoliul Green Angels, care se incadreaza in linia proprietatilor selectate in cei 13 ani de #RealEstateWithAFlairForStyle.

De ce ne place Rise AP.Art? Atunci cand incepi sa promovezi un proiect Off Plan, cand proprietatea e doar la nivel de propunere si nu ai ceva finalizat, provocarile sunt putin altele.

Incredere! Ne plac oamenii din spatele proiectului: Paul, Marius si Eugen. Paul vine din consultanta iar pe Marius si Eugen i-am avut ca si constructori prin alte proiectele promovate de noi. Astfel stiu ca produsul final va iesi cel putin la standardele de calitate promise. La cum l-am cunoscut pe Paul as putea spune chiar ca isi va depasi targetul 😉.  Impreuna au mai construit proiectul din Ronda, pe care il puteti vedea pe site-ul RiseApArt. Daca va place ar fi bine sa stiti ca Precupetii Vechi va fi peste din multe puncte de vedere.

Cu Alex, de la Rubrick Studio, ne stim de ceva timp, de data asta am ajuns sa si colaboram. Stiu cat a muncit pentru a scoate probabil unul din cele mai faine proiecte a le lui si sunt sigur ca pe tot parcursul santierului le va scoate peri albi constructorilor pentru a iesi totul cum trebuie. Va povestesc mai multe despre arhitectura proiectului atunci cand ne vedem la vizionare.

Proiectul Rise Ap.Art | Precupeții Vechi 29 este unul micut, cu numai 7 apartamente ceea ce va oferi viitorilor locatari un grad ridicat de confort si intimitate. 4 dintre apartamente au trei camere, amplasate la etajele 1 si 2,  cu suprafete de 71-77 mp utili, la care se adauga suprafetele balconelor de 6 – 12 mp. La parter am gandit un apartament special pentru cei care isi doresc o curte proprie in centrul Bucurestiului. Apartamentul este impartit in 4 camere, 103 mp utili, la care se adauga o curte proprie de 60 mp si o terasa de 25 mp. Penthouse-urile … cum altfel? Absolut senzationale, unde te vei bucura alaturi de familie si prieteni de niste terase mari si perfect functionale. Cele doua Penthouse-uri sunt de tip duplex, au 4 camere si amplasate la etajele 3 +  4, cu o suprafata utila de 113, respectiv 119 mp, si terase cu suprafete totale de 85, respectiv 101 mp.

Nu am putea spune ca avem un proiect premium fara sa discutam putin despre finisaje. De la cele exterioare, vata minerala folosita pentru izolatie si tencuiala Caparol sau elementele de fatada ventilata pe anumite segmente ale cladirii si pana la cele interioare, pornind cu ferestrele din aluminiu, usi filomuro, si pana la placările ceramice de la Tempini,  bateriile de la Kludi sau incalzirea in pardoseala de la Tece si rulourile electrice, toate vorbesc de la sine despre calitatea proiectului.

Din punct de vedere al localizarii, proiectul Rise Ap.Art | Precupeții Vechi 29 se afla amplasat ideal pentru cei care au ca si desfasoara activitatile zilnice in zona centrala sau zona de nord a Bucurestiului. Situat la intersectia strazilor Precupetii Vechi cu Ardeleni, intre 3 artere mari, B.dul Dacia, Soseaua Stefan Cel Mare si Calea Mosilor, te vei bucura de o locatie retrasa dar avand la indemana tot ceea ce este necesar pentru a duce o viata de calitate, intr-un oras aglomerat cum este Bucurestiul.

In concluzie, daca ti-am starnit interesul, in cazul in care esti in cautarea unui apartament de calitate caruia sa ii spui Acasa, Hai sa vorbim.

In prima faza iti pot completa informatiile despre proiectul Rise Ap.Art | Precupeții Vechi 29 – Homes for elevated living  cu o brosura in care vei gasi mai multe detalii despre proiect, de la informatii tehnice la planuri si preturile apartamentelor. Telefonic iti voi raspunde si la restul intrebarilor pe care poate nu le-am acoperit in materialele informative. Datele mele de contact le ai mai jos.

Abia astept ca timpurile sa ne permita sa va invit la vizionari!

Georgian

 

 

Georgian Marcu

Georgian Marcu, Consultant & Owner
Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Realtor® & Certified Residential Specialist ®
Mobile: +40 747 774 714
Email:

Ce am mai scris