Si tu poti fi Mos Craciun!

 

Astazi toti ne-am bucurat de cadourile primite. Un obicei simplu care are darul de a aduce zambetul pe fata noastra si a celor dragi noua.

Insa cati dintre noi se gandesc si la cei mai putin norocosi?  La cei care nu au avut parte de un cadou astazi,  la cei care nu au pe cineva drag alaturi care sa astepte cu nerabdare sa le puna ceva in ghetute?

Te provoc ca astazi sa fii si tu Mos pentru o persoana nevoiasa. Te provoc sa faci un cadou, sa aduci un zambet pe fata unei persoane necunoscute. Ai de unde alege!

Una din initiativele faine in aceasta perioada este Caravana Valea Plopului sustinuta si anul acesta de Securitas.

Daca nu stii povestea Parintelui Nicolae Tanase, iti pot spune pe scurt, ca de peste 20 de ani la Valea Screzii vei gasi o alta Romanie. O Romanie in care un om, tatal a 6 copii, a strans alti peste 300 de copii de care are grija. Peste 300 de copii pe care trebuie sa ii hraneasca, sa ii imbrace, sa ii creasca si sa ii educe.Pentru cei care vor sa afle mai multe o pot face cu un simplu search pe google.

I-am vazut anul trecut cand le-a ars depozitul in care era tinuta mancarea! Am vazut pentru prima data coada de masini de peste 3 km care asteptau civilizat sa descarce ceea ce au adus pentru a ajuta. Fiecare lucru donat era extrem de important pentru acei oameni. Vedeai  copii si batrani care puneau mana sa ajute la descarcat si aranjat.

Anul asta Caravanele care vor pleca spre Valea Screzii vor gasi o situatie mai buna, copii mai fericiti si multi oameni de bine.

Ne vedem acolo!

Detalii despre caravana si cele necesare gasiti aici: www.facebook.com/events/165009013645078/

Numar de contact: 0743-057 050.

Site-ul asociatiei Valea Plopului este http://www.valeaplopului.com/

Georgian Marcu

Georgian Marcu, Consultant & Owner
Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Realtor® & Certified Residential Specialist ®
Mobile: +40 747 774 714
Email:

Ce am mai scris