13 Rosu – 2020

13 Rosu – 2020, al 13-lea an de activitate al nostru, la Green Angels – Real Estate with a Flair for Style.

Pentru noi, echipa mica, dar foarte eficienta a Green Angels, 2020 a fost un an extrem de complicat, așa cum a fost si pentru mulți dintre voi. Un an dominat de intrebari fara raspunsuri verificate, un an in care a trebuit sa ieșim din cubulețul nostru si sa anticipam ce se va intampla, un an in care, mai mult ca niciodata,  a trebuit sa stam alaturi de clientii nostri si sa gasim cele mai bune solutii, in contextul dat.

Rezultatele din 2020? Excepționale! La prima vedere poate suna ironic. Am putea spune chiar ca 13 a adus noroc. Sa va explicam: La începutul anului am câștigat titlul de „Agentul Imobiliar de Reprezentare al anului” pentru activitatea aferenta anului 2019. La final de 2020, dupa un an plin de provocari, am reusit sa depasim cu 15-20% rezultatele din 2019. Cu mici exceptii, am tranzactionat tot ce aveam in portofoliu nostru de proprietati reprezentate exclusiv. Ne-a expirat un sigur contract J, e al 3 -lea pe care nu reusim sa il inchidem in cei 13 ani de experienta si asta ne doare putin. In rest, nu avut nici macar un singur antecontract in care cumparatorul sa se razgandeasca si asta e o performata, dat fiind ca in perioada martie – aprilie, am avut de inchis destul de multe antecontracte din care potentialii cumparatori puteau iesi fara a pierde nimic. Ba mai mult, in prima perioada a starii de urgenta am reusit sa identificam cumparatori noi pentru proprietatile din portofoliu.

Unde pui, ca la inceputul anului, cand toata lumea iesea cu mesaje referitoare la apocalipsa pietei imobiliare, am reusit sa ne pastram calmul, sa analizam si sa „nimerim” perfect si trendul pe anul acesta, marcat de pandemie.

Ce va fi in 2021? Complicat de spus, ca fiecare an aflat la inceput! Sunt atat de multi factori externi care pot influenta piata incat nu ne aruncam in previziuni, pentru toata lumea. Vom continua sa luam in portofoliu cele mai faine proprietati din piata si sa gasim solutiile pentru identificare celor mai buni clienti pentru ele. Avem cateva idei de reinventare J dar na, vom vedea daca ne si iese. Ne-am format in celebra criza din 2008-2012 astfel incat sunt putine lucrurile care ne pot speria. De fapt, se spune ca adevăratul curaj nu înseamnă să nu îți fie frica, ci să îți învingi teama.

Ce este clar este faptul ca ne vom continua misiunea lansata in 2007, atunci cand am lansat Green Angels:  „Angels make every client happy!”

Existam pentru a face fiecare client Green Angels fericit, prin oferirea celor mai bune solutii de consultanta imobiliara, personalizate pe nevoile fiecaruia dintre clientii nostri si pentru a lupta pentru un Bucuresti mai frumos, prin stimularea viitorilor arhitecti de a crea valoare prin proiectele lor.

Pana acum ne-a iesit!Dar nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat fără încrederea clienților.  Mulțumim și promitem să lucrăm cel puțin la fel de bine și în 2021!

 

Georgian Marcu

Georgian Marcu, Consultant & Owner
Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Realtor® & Certified Residential Specialist ®
Mobile: +40 747 774 714
Email:

Ce am mai scris