Green Angels iese in afara Bucurestiului cu Tunari Nord by ValDesign

Suntem perseverenti in ceea ce facem, facem ce ne place si credem, mai presus ca orice, in dictonul “Omul potrivit, la locul potrivit”. Introducerea fiind facuta, suntem bucurosi sa anuntam ca am preluat coordonarea activitatilor de vanzari si marketing ale unui nou proiect rezidential – ValDesign Tunari Nord.

Am urmarit intotdeauna oferim clientilor cele mai competitive proprietati dintr-o anumita zona geografica sau dintr-un segment de pret. Am incercat sa gasim cele mai faine apartamente sau vile, am mers dincolo de metri patrati care se vand in mod curent in piata imobiliara, am vazut dincolo de ziduri si betoane si, fara falsa modestie, putem spune ca am reusit. Pentru ca in cele din urma, nu este vorba despre proprietati, ci este vorba despre oameni. Despre oameni potriviti si locuri potrivite.

Cei care ne urmaresc portofoliul stiu ca proiectul ValDesign Tunari Nord reprezinta o premiera pentru portofoliul Green Angels din doua puncte de vedere:

  1. Este primul proiect de case pe care il luam in reprezentare exclusiva;
  2. Este in afara Bucurestiului. Desi intotdeauna ne-a placut nordul Bucurestiului, am ales proprietatile amplasate in interiorul orasului;

Desi Tunari Nord by ValDesign nu se potriveste 100% cu profilul proprietatilor tranzactionate pana acum de noi, am decis sa preluam coordonarea vanzarilor dintr-un motiv extrem de simplu: pentru oameni, mai exact pentru omul din spatele proiectului. Alex Vasilescu, investitorul din acest proiect, ne-a demonstrat ca se poate crea un produs extrem de competitiv, de care sa fii mandru, in acest segment de piata.

Da-mi voie sa iti spun pe scurt despre ce e vorba. Tunari Nord by ValDesign este un proiectel cu 5 vile insiruite, amplasat in nordul localitatii Tunari. Cele 5 case din Tunari au o suprafata de 148 mp construiti (95 mp utili), dispusi pe 2 niveluri, compartimentati in 4 camere. Suprafata de teren care revine fiecarei case porneste de la 161 pana la  227 mp, la care se adauga 25 mp corespunzatori locurilor de parcare, separate de proprietate. Gasesti mai multe detalii si o descriere completa a proprietatii aici: (Link site) Preturile difera in functie de lotul de teren care ii este alocat fiecarei case si pornesc de la 79.400 euro, pana la 85.000 euro, la care se adauga TVA de 5% in conditiile legii.

Prin ce se diferentiaza proiectul Tunari Nord by ValDesign dincolo de cifre?

Intotdeauna am spus ca e vorba despre oameni si nu despre proprietati. In primul rand ne-a placut ideea ca nu e un “Hit&Run”. Alex Vasilescu, fondatorul ValDesign, are o viziune pe termen lung in ceea ce priveste dezvoltarea imobiliara in Romania. Vine cu experienta de investitor intr-o piata dificila, cum este cea din SUA si isi doreste sa implementeze in Romania lectiile invatate acolo. Tocmai de aceea, pe primul plan in dezvoltarea caselor din Tunari, a fost calitatea constructiei si conceptul.

Alex identificat o nisa unde marea majoritate dezvoltatorilor a “optimizat” costurile cat de mult s-a putut, prin sacrificarea unor elemente esentiale pe termen lung. Oportunitatea a fost aceea de a veni cu un produs calitativ, intr-un proiect cu arhitectura deosebita si un design interior intalnit doar la proprietatile care se incadreaza in bugete de 6 cifre.

Desi tema a fost crearea unei case accesibile clasei de mijloc, la un pret decent, dezvoltatorii au considerat ca arhitectura proiectului trebuie sa fie deosebita, sa aduca bucurie viitorilor locatari.  Pentru “conceptia” proiectului ValDesign Tunari Nord, dezvoltatorul apelat la serviciile cunoscutei arhitecte Ioana Mihaela Isaila, care creeaza si dezvolta cu placere, de peste 20 de ani, proiecte arhitecturale de calitate. In plus, pe doamna Isaila o regasim printre cadrele didactice ale Institutului de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, la catedra de Stiinte Tehnice.

Vile de vanzare Tunari Nord by ValDesign Green Angels www.tunari-nord.ro 01 02

De calitatea constructiei s-a ocupat Dan Drescanu, in calitate de manager de proiect. Dan nu s-a rezumat doar la a selecta materiale de cea mai buna calitate si o echipa de constructori profesionisti, ci a  documentat fiecare faza a constructiei pe site-ul  proiectului ,(link site) astfel incat fiecare proprietar sa poata vedea cum s-a construit locuinta familiei sale. In plus, cartea tehnica este pusa la dispozitia potentialilor cumparatori pentru a atesta calitatea superioara a acestor imobile.

 

In cele din urma insa, finisajele si decoratiunile sunt cele care se vad intr-o casa. Cel mai nou membru al echipei, responsabil cu designul interior, cu selectarea materialelor si finisajelor care sa transforme acest spatiu intr-o atmosfera surprinzatoare, este Stefan Prigoreanu. Stefan face parte din noul val de designeri & arhitecti care incearca sa imbunatateasca calitatea vietii prin oferirea de solutii contemporane de arhitectura & design.

 

Tunari Nord By ValDesign Pachet Design

Si, pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de finalizarea proiectului, noi, cei de la Green Angels – Real Estate with a Flair for Style, avem rolul de a identifica 5 familii care sa se bucure de aceste proprietati si sa le spuna ACASA.

Poti afla mai mult detalii despre una din vilele noastre accesand linkul urmator: bit.ly/TNDVbygreen

Georgian Marcu

Georgian Marcu, Consultant & Owner
Green Angels – Real Estate with a flair for Style
Realtor® & Certified Residential Specialist ®
Mobile: +40 747 774 714
Email:

Ce am mai scris